Alt på Egelund Slot har vi valgt med omhu og omtanke.
Intet er tilfældigt, og det vil du opleve, når du smager på maden, dufter til vinen og oplever vores service. Vi har et ønske om at give alle vores gæster en kulinarisk oplevelse med hjem.
Vi anvender primært de danske råvarer på Egelund Slot.
Maden er årstidsbestemt og med fokus på velfærd. Vi har opmærksomhed på den øgede efterspørgsel på vegetar- og fiskeretter. Krydderier henter vi i vores dufthave og frugt fra vores frugthave. Vi sætter en ære i at give vores gæster en kulinarisk oplevelse sammensat med vine som komplimenterer maden. Vi har gjort os mange tanker bag de retter, vi præsenterer for dig/jer på Egelund Slot.
Kim Madsen er køkkenchef på Egelund Slot. Til dagligt har Kim det daglige ansvar for koordinering af kokke, tjenere og opvaskere. Sammen sørger de for at alt går op i en højere enhed, så gæsterne på Egelund Slot får den bedst mulige oplevelse.
Kim startede sin karriere på Samsø. Her fik han øjnene op for alt det, den lokale køkkenhave byder på og de særligt gode råvarer fra det omkringliggende hav.
”Mit DNA som kok består af respekt for råvaren, en forkærlighed for det grønne køkken og at have gæsten i fokus”.
Ønsker I et anderledes ophold på Egelund Slot, tilbyder vi pizzabagning i vores egen pizzaovn – I må gerne hjælpe til.
Kartoffelpizzaerne bliver strøet med rosmarin fra vores have, og Pizza Diavola bliver tilsat chili fra egen marinade.
Maden og vinen kan indtages under vores 10 x 10 meter store sejl i slotshaven eller ved vores bålsted. Hvis det regner eller er for koldt, arrangerer vi gerne en charcuterie anretning i vores orangeri under glasloftet, som er dækket af vinranker. Intet er umuligt for dem som har viljen.