Maden og vinen

På Egelund Slot sætter vi en ære i at få vores gæster til at føle sig forkælet, påskønnet og værdsat. Vi sikrer at den mad som der bliver serveret indfrier forventninger og ønsker, men som også gerne må overraske. Er der særlige ønsker til allergener eller sundhedstemaer, så tager vi gerne højde for dette. Vi afstemmer vinen til maden og tilbyder også non-alcoholic vinmenu.

 
 

Holdning

Alt på Egelund Slot er valgt med omhu og omtanke.

Intet er tilfældigt og det vil du opleve når du smager maden, dufter til vinen og oplever  vores service. På Egelund Slot har vi et ønske om at give vores gæster en kulinarisk oplevelse med her fra.

Årstidsbestemte råvarer

Vi anvender primært de danske råvarer til Egelund Slot

Maden er årstidsbestemt og med fokus på velfærd. Vi har opmærksomhed på den øgede efterspørgsel på vegetar- og fiskeretter. Krydderier henter vi i vores dufthave og frugt fra vores frugthave.  Vi sætter en ære i at give vores gæster en kulinarisk oplevelse sammensat med vine som komplimenterer maden. Der er tænkt mange tanker bag de retter som du vil blive præsenteret for på Egelund Slot.

Køkkenchef Kim Madsen

Kim Madsen er ansat som køkkenchef på Egelund Slot, hvor han varetager det daglige ansvar for koordinering af kokke, tjenere og opvaskere, så gæsterne på Egelund Slot får den bedst mulige oplevelse.

 

Kim startede sin karriere på Samsø, hvor han fik øjnene op for alt det, som den lokale køkkenhave byder på og de særligt gode råvarer fra det omkringliggende hav.

 

”Mit DNA som kok består af respekt for råvaren, en forkærlighed for det grønne køkken og at have gæsten i fokus”.

Andre alternativer

Ønsker du et anderledes ophold på Egelund Slot så tilbyder vi pizzabagning i vores egen pizzaovn – I må gerne hjælpe til. Kartoffelpizzaerne bliver strøet med rosmarin fra haven og pizza diavola bliver tilføjet chili fra egen marinade. Maden og vinen kan indtages under vores 10 x 10 meter store sejl i slotshaven eller ved vores bålsted.

Hvis det regner eller er for koldt så arrangerer vi gerne en charcuterie anretning i vores orangeri under glasloftet som er dækket af vinranker.

Intet er umuligt for dem som har viljen