Alt på Egelund Slot er valgt med omhu og omtanke.
Intet er tilfældigt og det vil du opleve når du smager maden, dufter til vinen og oplever vores service. På Egelund Slot har vi et ønske om at give vores gæster en kulinarisk oplevelse med her fra.
Vi anvender primært de danske råvarer til Egelund Slot
Maden er årstidsbestemt og med fokus på velfærd. Vi har opmærksomhed på den øgede efterspørgsel på vegetar- og fiskeretter. Krydderier henter vi i vores dufthave og frugt fra vores frugthave. Vi sætter en ære i at give vores gæster en kulinarisk oplevelse sammensat med vine som komplimenterer maden. Der er tænkt mange tanker bag de retter som du vil blive præsenteret for på Egelund Slot.
André Cromhout er ansat som køkkenchef på Egelund Slot, hvor han varetager det daglige ansvar for koordinering af kokke, tjenere og opvaskere, så gæsterne på Egelund slot får den bedst mulige oplevelse.
André er uddannet kok fra Hotel- og Restaurantskolen i København i 2007, som elev fra Restaurant Kanalen, og har en bred erfaring fra ind- og udland – bl.a. Australien og England. Han sætter en ære i at udføre arbejdet med fokus på sundhed og bæredygtighed og med brug af de bedste, lokale råvarer.
”Egelund Slot er en fantaktisk arbejdsplads med dedikerede medarbejdere og glade gæster i de smukkeste rammer. Mit ønske er at bidrage til vores gæsters oplevelse ved at sikre gastronomi på højt niveau og professionel service”.
Ønsker du et anderledes ophold på Egelund Slot så tilbyder vi pizzabagning i vores egen pizzaovn – I må gerne hjælpe til. Kartoffelpizzaerne bliver strøet med rosmarin fra haven og pizza diavola bliver tilføjet chili fra egen marinade. Maden og vinen kan indtages under vores 10 x 10 meter store sejl i slotshaven eller ved vores bålsted.
Hvis det regner eller er for koldt så arrangerer vi gerne en charcuterie anretning i vores orangeri under glasloftet som er dækket af vinranker.
Intet er umuligt for dem som har viljen